Windows Embedded Standard 8 -
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Windows Embedded Standard 8

< Terug
 
Windows Embedded 8 is een op componenten gebaseerde versie van het bekende Windows 8 operating systeem. Deze versie is bedoeld voor ontwikkelaars van machines en apparaten die een specifieke taak hebben.
 
150 verschillende componenten en de meer dan 500 driver pakketten zorgen ervoor dat de ontwikkelaar volledige controle heeft om een embedded operating systeem te ontwikkelen.
 
De specialisten van Arcobel Embedded Solutions kunnen u op weg helpen of het volledige image voor uw applicatie ontwikkelen. Dit hebben we al voor diverse klanten gedaan actief in uiteenlopende markten.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op, wij adviseren u graag. neemcontactop
 
Belangrijkste kenmerken Windows embedded 8 standaard
 

Kenmerk Omschrijving
Lage kosten Geen grote investeringen op voorhand doordat evaluatie pakketten en ontwikkel tools gratis beschikbaar zijn. Tevens zijn de licentiekosten lager dan de volledige versie van Windows 8.
Processor architecturen Omdat Windows embedded 8 standaard op hetzelfde protocol is geschreven als Windows 8 is ook de processor ondersteuning hetzelfde. Alle x86 32-bit en 64-bit processors vanaf 1GHz worden ondersteund.
Modulair Meer dan 150 componenten en 500 driver pakketten om uit te kiezen.
Small footprint De core elementen van het operating systeem gebruiken ongeveer 860MB.Een typische installatie van Windows embedded 8 standaard is tussen de 1GB en 2GB. De volledige versie uitgezonderd applicaties is 4GB.
Betrouwbaar Speciale mogelijkheden voor embedded apparaten zijn geïntegreerd. Zo kunt u een write filter toepassen, hierdoor kan een systeem uitgeschakeld worden zonder dat de normale procedure om Windows uit te schakelen hoeft te worden gevolgd. Ook kan het systeem opstarten door gebruik te maken van read only devices of een USB of flash drive.
Time-To-Market Windows Embedded Standard 8 biedt ontwikkellaars een enorme set aan tools om snel tot resultaat te komen.
Industriële Standaard Windows embedded 8 standaard werkt samen met industrie standaard en de bekende Microsoft desktop en server technologie. Dit helpt u om machines en apparaten te ontwikkelen voor een breed scala aan toepassingen. Microsoft beloofd een verlengde technische ondersteuning van 10 jaar om uw kostbare ontwikkeling te waarborgen voor de lange termijn.
Nieuwste technology Internet Explorer 10, Windows Media Player 12, Remote Desktop Protocol, .net Framework 4.5 are included.
Applicatie ontwikkeling Alle applicatie en drivers die onder Windows 8 werken doen het ook in Windows Embedded 8 standaard. Geen debuggen of herschrijven is nodig.

 

paged
Loading posts...
link
#6E787E
off
none
loading
off