Windows Embedded Standard 7 -
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Windows Embedded Standard 7

< Terug
 
WES7
Windows Embedded Standard 7 bied de uitgebreide mogelijkheden, vertrouwde omgeving en de betrouwbaarheid van besturingssysteem Windows 7 in een op componenten gebaseerde vorm. Dit geeft ontwikkelaars de mogelijkheid om geavanceerde apparaten/machines te maken zonder overbodige Windows functionaliteit.
 
De bestaande infrastructuur van de klant kan gewoon gebruikt worden door apparaten die gebruik maken van Windows Embedded Standard 7.
 
Windows embedded Standard 7 heeft meer dan 150 verschillende functies en meer dan 500 driver pakketten die eenvoudig kunnen worden geselecteerd door de ontwikkelaar. De ontwikkelaar heeft hierdoor een grote mate van controle over de uiteindelijke functionaliteit van het uiteindelijke operating systeem.
 
Microsoft Windows Embedded Standard 7 is het besturing en ontwikkel platform dat de kracht van het Windows besturingssysteem combineert met een op componenten gebaseerd platform wat u in staat stelt om snel betrouwbare en geavanceerde embedded apparaten te ontwikkelen.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op, wij adviseren u graag. neemcontactop
 
Belangrijkste kenmerken Windows embedded standaard 7
 

Kenmerk Omschrijving
Lage kosten Geen grote investeringen op voorhand doordat evaluatie pakketten en ontwikkel tools gratis beschikbaar zijn. Tevens zijn de licentiekosten lager dan de volledige versie van Windows 7.
Processor architecturen Omdat Windows embedded standaard 7 op hetzelfde protocol is geschreven als Windows 7 is ook de processor ondersteuning hetzelfde. Alle x86 32-bit en 64-bit processors vanaf 1GHz worden ondersteund.
Modulair Meer dan 150 componenten en 500 driver pakketten om uit te kiezen.
Geen activatie Windows Embedded Standard 7 hoef je niet te activeren zoals gebruikelijk in Windows 7. De OEM PID code is voldoende voor al uw systemen.
Small footprint De core elementen van het operating systeem gebruiken ongeveer 860MB.Een typische installatie van Windows embedded standaard 7 is tussen de 1GB en 2GB. De volledige versie uitgezonderd applicaties is 4GB.
Betrouwbaar Speciale mogelijkheden voor embedded apparaten zijn geïntegreerd. Zo kunt u een write filter toepassen, hierdoor kan een systeem uitgeschakeld worden zonder dat de normale procedure om Windows uit te schakelen hoeft te worden gevolgd. Ook kan het systeem opstarten door gebruik te maken van read only devices of een USB of flash drive.
Time-To-Market Windows Embedded Standard 7 biedt ontwikkellaars een enorme set aan tools om snel tot resultaat te komen.
Nieuwste technology Internet Explorer 8, Windows Media Player 12, Remote Desktop Protocol 7, Silverlight 3, .net Framework 3.5 SP1 zijn inbegrepen.
Applicatie ontwikkeling Alle applicatie en drivers die onder Windows 7 werken doen het ook in Windows Embedded standaard 7. Geen debuggen of herschrijven is nodig.
paged
Loading posts...
link
#6E787E
off
none
loading
off