Arcobel en Windows 10 IoT een ijzersterke combinatie
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Windows 10 IoT Enterprise

< Terug

 

windows 10 IoT

Windows 10 verenigt Windows Embedded en andere producten en categorieën rond een gemeenschappelijke ontwikkelarchitectuur. Of je nu mobiele, handheld, grotere apparaten met een specifieke functie, of industriële apparatuur ontwikkeld de mogelijkheden en functionaliteit van Internet of Things (IoT) kan worden toegevoegd binnen dezelfde ontwikkelomgeving.

 

Waarom Windows 10 in de industrie gebruiken?

 

Producten ontwikkeld met IoT mogelijkheden kunnen een sterk verkoopargument zijn. In de industrie zijn vele soorten computerplatvormen aanwezig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eigen ontwikkelde CPU boards, Mini-ITX, CompactPCI, VME etc etc. Hierdoor is niet 1 systeem hetzelfde is. Dit betekent dat het ontwikkelen van een IoT gebaseerd systeem een complexe en dure aangelegenheid is die u wellicht niet competitief kunt maken. Windows 10 IoT is de oplossing voor dit probleem.

 

Door kennis te hebben van en daarbij uw applicaties te ontwikkelen met Visual Basic kun je uiteenlopende computerplatvormen eenvoudig integreren in Windows 10. Microsoft Azure biedt daarnaast de mogelijkheid om veilige cloud gebaseerde data analytics en Business intelligence applicaties te ontwikkelingen in windows 10 IoT.

 

Alle Windows IoT versies zijn gebaseerd op dezelfde windows 10 ontwikkelarchitectuur. Of je nu IoT Enterprise gebruikt of de kleinste windows 10 omgeving alles is gemaakt met het universele driver model. Dit betekent dat het mogelijk is om dezelfde applicaties te gebruiken op industriële apparaten, mobiele telefoons, tablets of desktop computers.

Windows 10 IoT Enterprise ook wel de Industrie versie genoemd is gebaseerd op de normale windows 10 Enterprise kernel maar heeft wel de bekende embedded toepassingen zoals:

* Write Filters (EWF/FBWF/UWF)

* USB-Filter

* Keyboard Filter

* Gesture Filter

* App Locker and Layout Control

* Dialog Box and Notification Filter

* Shell Launcher / App Launcher

De medewerkers van Arcobel worden door Microsoft getraind in het adviseren, ontwikkelen en uitrollen van Windows 10 IoT omgevingen. Door uw vraagstuk bij ons neer te leggen verzekert u zich van een snelle marktintroductie van uw systemen voorzien van de mogelijkheden van Windows 10 IoT.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op, wij adviseren u graag. neemcontactop

paged
Loading posts...
link
#6E787E
off
none
loading
off