Arcobel | voor al uw technische embedded hardware projecten!
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Projectspecifiek Advies

Uw wens is onze uitdaging

< Terug
 
Wat is er uitdagender dan onze klanten te kunnen adviseren in hun embedded hardware projecten. Projecten worden door de één als complex gezien en door een ander weer als eenvoudig beoordeeld. Voor ons is iedere klant en ieder project uniek. Dit betekent dat ook geen enkel project identiek is. We zijn in staat om ieder project zo op te splitsen dat we een passende oplossing kunnen voorstellen.
 

De keuze aan hardware is enorm. Het ene product is voor commerciële doeleinden en het andere product is weer geschikt voor de industrie. Aangezien ook weer geen enkele industrie hetzelfde is, wordt het doolhof alleen maar groter en onoverzichtelijker.De specialisten van Arcobel zijn getraind in het vinden van de juiste weg in dit doolhof om de juiste hardware te selecteren voor een project. Sommige klanten vragen maar een enkele kaart om hun eindproduct te complementeren en een andere klant zoekt juist een complete oplossing.

 

Voordat wij u goed kunnen adviseren gaan wij met u het gesprek aan. Zodoende inventariseren wij uw business en gaan we een intensieve relatie met elkaar aan. Uiteindelijk komen we dan samen met een optimale samenstelling van de te gebruiken hardware voor uw unieke specifieke project of applicatie.
Vaak gebeurt het dat het uiteindelijke systeem 180 graden afwijkt van het startpunt. Dit komt omdat we elkaar namelijk aanvullen en gebruik maken van ieders vaardigheden en kennis.

 

Onze specialisten hebben ook uitgebreide kennis en ervaring in diverse operating systemen die in de industrie worden gebruikt, zoals:

Windows Embedded
Linux
• OS-9
• VxWorks
• QNX

paged
Loading posts...
link
#6E787E
off
none
loading
off