Arcobel | Ontdek wie wij zijn.
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Over ons

Arcobel Embedded Solutions is een toonaangevende distributeur en systeemintegrator van industriële computers, embedded systemen en industriële insteekkaarten.

Iedere dag staan meer dan 15 medewerkers klaar om u te ondersteunen met al uw vragen. We zijn in staat om ondersteuning te geven bij het ontwikkelproces voor nieuwe computergestuurde oplossingen. We adviseren onze klanten over de te gebruiken producten en behoeden hen voor valkuilen. In de markt staan wij bekend om onze innovatieve en flexibele insteek.

Onze relaties geven keer op keer aan dat ze ons als een betrouwbare, op kennis gedreven en uitermate klantvriendelijk partner zien. Hierdoor kunnen we een indrukwekkende referentielijst overhandigen waarin we succesvol hebben geacteerd en waar onlosmakelijk onze toegevoegde waarde naar voren komt. Of het nu systemen zijn voor de telecom, transport, machinebouw of de maritieme sector we kunnen altijd passende producten leveren gebaseerd op een jarenlange ervaring.

Arcobel is aangesloten bij het FHI – federatie van technologiebranches – en maakt deel uit van het Microsoft Certified Partner Programm. Als gecertificeerde partner van INTEL hebben we toegang tot diepgaande technologische kennis en worden getraind in het adviseren en gebruiken van INTEL producten.

FHI

We hebben ons aangesloten bij de stichting RTA die ervoor zorg draagt dat onze technologische producten na hun levensduur verantwoord worden gerecycled en afgevoerd uit het milieu.

RTA

paged
Loading posts...
link
#6E787E
off
none
loading
off