Vervoer & Spoor -
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Vervoer & Spoor

EN50155, ISO 7637-2, UL555S


Vervoer & Spoor


Om het vervoer en het spoor veiliger en efficiënter te maken wordt veel gebruik gemaakt van computertechnologie. Van politie en hulpdiensten wordt verwacht dat zij ten allen tijde over actuele informatie beschikken hiervoor maken zij onder ander gebruik van computers. Deze computers moeten aan specifieke eisen voldoen om betrouwbaar te kunnen werken. Ook bedrijven als Google die met auto’s rondrijden om de omgeving in kaart te brengen maken gebruik van computertechnologie. Maar ook transporteurs van gevaarlijke stoffen of levensmiddelen gebruiken steeds vaker geavanceerde technologie om producten sneller en veiliger bij de klanten te krijgen.

 

Treinen worden steeds vaker ingezet als hoogwaardig alternatief voor de luchtvaart. Om de klanten comfort en reisgemak te bieden worden computersystemen in treinen gebruikt om internet aan te bieden of vormen van Multi media. Computertechnologie die hiervoor wordt gebruikt dient aan uiterst strenge regelgeving EN 50155 te voldoen. Voor zowel op het spoor als langs het spoor heeft Arcobel een grote expertise opgebouwd en kunnen wij u helpen standaard producten te selecteren maar kunnen wij u ook begeleiden in omvangrijke klantspecifieke ontwikkeltrajecten.

 

Railway computer voor draadloze applicaties met Intel CoreI7 MEN

 
The Intel-based BL70W is a rugged, fanless embedded box PC that can be used as a wireless in-vehicle computer or for any other embedded transportation application.
 
Meer informatie.

 

3U CompactPCI® PlusIO Safe Railway Computer

 
The F75P is a COTS safe computer with onboard functional safety that unites three CPUs on one 3U CompactPCI® PlusIO card.
 
Meer informatie.

 

Intel® 3rd-Gen Core™ i7/i5 Fanless in-Vehicle Controller

 
Nuvo-3100VTS is designed with features for in-vehicle applications. It supports 8~35 VDC input and ignition power control to operate with 12V/24V car battery.
 
Meer informatie.

 

MTCS Train Control System Controller

 
MH50C is the central controller of the MEN Train Control System MTCS. It is a modular system platform usable for safety-critical train applications.
 
Meer informatie.

Managed switch with EN50155/61373/45545-2 verification

 
8 10/100TX + 4 10/100/1000T X-coded L2+ 8 PoE at/af Industrial Managed Switch w/ enhanced G.8032 Ring & PTP

 
 
 

Sunlight Readable Touch Screen Computer

 
Rugged fanless design for industrial, automotive and railway environment.The PanelPC is ultra low power consumption. Shock/Vibration proof and has a 9-36V DC wide power range, optional railway 12-150V DC.Computer Hardware in openbaar vervoer

Voor een van onze relaties actief in het openbaar vervoer in een grote Europese stad hebben wij inmiddels diverse hardware platformen draaien in bussen, trams en de metro. Uitdagingen zoals ignition control een goed en duidelijk leesbaar display voor de bestuurder zijn zaken die wij succesvol hebben opgelost.
 
Systemen in deze markten dienen vaak uiterst compact te zijn en tegen schokken, trillingen en temperatuurschommelingen bestand te zijn.
 
Wat deze klant ook erg belangrijk vindt is dat wij in staat zijn om technische vragen te vertalen naar oplossingen en hen van advies te voorzien. Ook het kunnen leveren van 1ste en 2de lijn technische support en indien nodig op locatie aanwezig zijn is belangrijk.

 

Gecertificeerd EN50155 Seat Entertainment Display

Voor een spoorwegmaatschappij ontwikkelden we samen met een van onze partners een 8,5″ Capacitief Touch LCD multimedia entertainment display dat wordt verwerkt in de stoel. In de eerste klas coupes worden deze schermen aangeboden aan de reiziger.
 
Alle apparatuur die wordt gebruikt in commerciële treinen dient aan diverse internationale normen te voldoen zoals IEC 60571, EN50155, EN 50121-3-2. Wij hebben de expertise en kennis op dit gebied en kunnen onze klanten hierin begeleiden.
 
Aan deze klant hebben wij in totaal 495 volledig geteste Seat Entertainment Displays geleverd. De totale doorloop van het idee tot aan de levering van een getest definitief prototype gebeurde in slechts 2 maanden.

 

Wi-Fi in treinen

Voor diverse klanten hebben wij meegewerkt aan WIFI toegang in hogesnelheidslijnen. De uitdaging bij deze projecten is om hardware te selecteren die aan de strenge EN50115 normering voldoet, die betrouwbaar is, compact en lang – 10 jaar – te leveren is.

 
Vaak gebruiken we een mix aan producten van verschillende leveranciers.
Rekken

Computers in auto’s om omgeving in kaart te brengen

Voor een van onze relaties die met behulp van geavanceerde camera technology de omgeving vast legt om daarna die content via bijvoorbeeld google streetvieuw weer aan te bieden bouwen wij op maat gemaakte industriële computers. We selecteren hiervoor industriële moederborden en hoogwaardige opslagmogelijkheden zodat de computersystemen betrouwbaar hun werk kunnen doen.
 

 

  • EN50155

    Normering waar elektronische apparatuur aan moet voldoen voor gebruik op rijdende spoorweg toepassingen.


  • ISO 7637-2

    E-mark normering voor automobielindustrie.


  • UL555S

    Fire & Smoke voorschriften aan boord van treinen waaraan elektronische apparatuur moet voldoen.

  •  

paged
Loading posts...
link
#6E787E
off
none
loading
off