Onderzoek & Ontwikkeling -
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Onderzoek & Ontwikkeling

Prototype, Veel Industriële I/O


Onderzoek & Ontwikkeling


Onderzoek en ontwikkeling behelst het complete proces van proces-en productinnovatie. Na het onderzoek naar de basisbeginselen kan een prototype ontwikkeld worden, dat in een pilotfase of pilotstudie onderzocht wordt op praktische toepasbaarheid. Uiteindelijk wordt het product ontwikkeld dat dan gecommercialiseerd kan worden.

 

Veel van onze klanten gebruiken “standaard bewezen” HW die wordt aangevuld met klantspecieke ontwikkelingen. Door de jaren heen hebben we een reeks aan referenties opgebouwd en worden we vaak als sparring partner ingezet bij nieuwe technologische ontwikkelingen.

3U CompactPCI® Serial Intel® Core™ i7 CPU Board

 
The G22 is a versatile 4HP/3U single-board computer supporting a multitude of modern serial interfaces according to the CompactPCI® Serial standard.
 
Meer informatie.


Proba-V:  Mini satelliet brengt vegetatie wereldwijd in kaart

De ‘V’ in Proba-V staat voor ‘Vegetation’. Het belangrijkste instrument aanboord maakt multispectrale opnamen. Het zet de waarnemingen voort die al gedurende 15 jaar met het instrument Vegetation aan boord van de satellieten Spot 4 en Spot 5 worden uitgevoerd. Proba-V is nog geen kubieke meter groot, maar is desalniettemin in staat om de mondiale vegetatie op onze planeet in kaart te kunnen brengen. Met de gegevens is het onder meer mogelijk de gevolgen van de klimaatverandering in te schatten, het oppervlaktewater beter te beheren, de landbouw te volgen en de voedselveiligheid in de gaten te houden.  Arcobel heeft voor deze satelliet diverse gecoate 3U CompactPCI kaarten geleverd.

 
Proba V

  • Prototype

    Bij onderzoek en ontwikkeling is het maken van een eerste exemplaar het prototype zeer belangrijk. Wij helpen en denken hier graag aan mee.


  • Veel Industriële I/O

    Vaak zie je dat er een enorme verscheidenheid is aan Input en Output mogelijkheden.

  •  

paged
Loading posts...
link
#6E787E
off
none
loading
off