Marine & Offshore -
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Marine & Offshore

NMEA 0183, IEC 60945, ECDIS


Marine & Offshore


In de marine en offshore wordt veel gebruik gemaakt van computertechnologie. Of het nu gaat om vrachtschepen, passagiersschepen of luxe jachten er worden extreme eisen gesteld aan dergelijke computers. Zoute lucht, water en grote temperatuursverschillen zijn zaken waar de computertechnologie mee moet kunnen omgaan. In deze applicaties vind je alle soorten aan computertechnologie terug zoals routers, switches, panelpc’s, display systemen of machine controle systemen.

 

Op passagiersschepen worden systemen geplaatst die de passagiers informeren over het weer, status van de reis of het aanbieden van multi-media content. Ook luxe jachten worden van allerlei ingenieuze snufjes voorzien om de gebruiker een optimale ervaring te bieden.

Intel Quad Core i7 Rugged Computer


The PIP39 is a high performance, low power and highly integrated rugged Embedded Computer, built in a specially designed aluminum or MIL IP67 housing.

 
Meer informatie.

 

IP67 Panel PC


noax Steel Series industrial computers are completely sealed, water-resistant, and absolutely rugged.

 
Meer informatie.


Industriële pc voor aansturing systemen op volle zee

De omstandigheden op volle zee zijn ruig. Zout water, grote temperatuurschommelingen, hoge golven zijn zaken waar de apparatuur tegen moet kunnen. Voor een van onze relaties hebben wij een klantspecifieke industriële computer ontworpen die aan deze voorwaarden voldoet. Zo is de behuizing vernikkeld, zijn de harde schijven schokbestendig gemonteerd en zijn alle componenten die los kunnen op een speciale wijze behandeld en vastgelijmd. Extra uitdaging hier was om de ‘cost of ownership’ zo laag mogelijk te houden en de levertijd moest kort zijn. Voor deze klant houden wij volledig kant en klare systemen op voorraad.
IPC

 

Infotainment systeem voor exclusieve omgevingen

In de wereld van de “Rich en Famous” hebben wij voor een van onze opdrachtgevers een 19” 1U hoog computer systeem ontwikkeld dat zijn weerga niet kent. Dit systeem is volledig op maat gemaakt, heeft een zeer luxe uitstraling en is zeer compact. De hardware die is gebruikt is geselecteerd vanwege de performance en de lange beschikbaarheid. Een van de grootste uitdagingen was de grafische performance die het systeem nodig had en de eis dat het systeem stil moest zijn. De warmte die het systeem genereert moest dus worden afgevoerd op een stille manier. Het uiteindelijke systeem is in een aantal maanden gerealiseerd en wordt inmiddels in series gebouwd volledig en in klantspecifieke verpakking naar de relaties van onze klant verstuurd  vanuit ons magazijn.
application_sample


  • NMEA 0183

    Protocol om apparatuur aan boord van schepen gegevens te laten uitwisselen.


  • IEC 60945

    Eisen waaraan maritime navigatie en radiocommunicatie apparatuur en systemen moeten voldoen.


  • ECDIS

    Systeem waarmee vaarkaarten elektronisch worden weergegeven.

  •  

paged
Loading posts...
link
#6E787E
off
none
loading
off