Industriële Automatisering -
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Industriële Automatisering

19 inch Rekken, Compact Formaat, Geen Ventilator


Industriële Automatisering


Computertechnologie wordt veel gebruikt in de industriële automatisering. Industriële automatisering applicaties zijn bijvoorbeeld industriële robots, proces controle systemen voor in de textiel of printer industrie , automatische systemen om de productiekwaliteit te monitoren, diagnosesystemen en testomgevingen. Deze computersystemen zijn er in alle vormen en maten zoals shoebox of rack mountable formaten. In ieder geval moeten de gebruikte computer oplossingen betrouwbaar zijn om productiestilstand te voorkomen.

 

De medewerkers van Arcobel hebben een lange traditie in de industriële automatisering en kunnen u adviseren om de juiste computertechnologie te selecteren die het beste voor uw applicatie geschikt is.


Rugged 19″ Modular Industrial PC

 
The MH70I is a modular application-ready industrial PC which meets the requirements of any industrial environment.

 
Meer informatie.

 

19″ Full IP65 Multi Touch Panel PC

 
IP-AN Series boasts both fully sealed stainless steel enclosure and multi touch function.
 
Meer informatie.

 

Nuvo-3000E/P Intel® 3rd-Gen Core™ i7/i5/i3 Fanless Controller

 
Nuvo-3000 incorporates the cutting-edge processor technology and Neousys’ innovative Cassettearchitecture to construct a truly reliable and versatile embedded controller.

 
Meer informatie.Panelpc’s voor productiemonitoring

Voor een van onze relaties actief in de voedselindustrie hebben wij met 25 panelpc’s een oplossing geboden voor hun MES applicatie (MES=monitoren en aansturen van productieprocessen met een continu karakter). De panelpc systemen zijn Full ip65 zodat zij goed schoon te maken zijn. Daarbij hebben we een RFID scanner ingebouwd zodat de units alleen voor geautoriseerde gebruikers met een RFID druppel te gebruiken zijn.

 

19” Racks voor automatische productiemonitoring

Voor een grote multinational hebben wij een 2U 19”rack samengesteld dat lang identiek te leveren is. Deze klant gebruikt de systemen als productie onderdeel van een lijnsysteem om eindproducten automatisch te testen. Belangrijk bij dit systeem was dat alle I/O aan de voorzijde van het systeem moest zitten.
systeem copy

 

Box computer voor specifieke onkruidbestrijding in gewassen

De wens van telers is een robot die ook in een volveldstoepassingen zoals sla, suikerbieten of knolselderij automatisch onkruid kan herkennen en bestrijden. Een van onze relaties zocht hiervoor een industriële pc die kon worden aangesloten op een tractor zonder dat de tractor hiervoor moest worden aangepast. Tevens diende er een 3G verbinding mogelijkheid zijn om remote service te kunnen verlenen.
De industriële computer stuurt 4 hoge resolutiecamera’s aan en zorgt tevens voor beeldherkenning. Hierdoor kan er zeer nauwkeurig en met hoge snelheid onkruid worden gedetecteerd. Het apparaat herkend namelijk het gewas en zal daar laten schoffelen waar geen gewas staat om zodanig het gewas ongemoeid te laten.
Intrarijwieder 1c

  • 19 inch Rekken

    Vaak wordt apparatuur gemonteerd in 19″cabinets vandaar dat veel van onze systemen 19″ breed zijn.


  • Compact Formaat

    Daar waar men niet veel ruimte heeft wordt het belangrijk om kleine vormfactors als Mini-ITX of COM modules te gebruiken.


  • Geen Ventilator

    Vanwege onderhoud en levensduur van ventilatoren is een ventilatorloos systeem een bittere noodzaak..

  •  

paged
Loading posts...
link
#6E787E
off
none
loading
off