Defensie & Overheid -
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Defensie & Overheid

MIL-STD,Groot Temperatuurbereik, Beschikbaarheid, EN60601-1


Defensie & Overheid


In onze definitie is de defensie een militaire organisatie ter verdediging van een staat. De afdelingen die wij bedienen zijn onderverdeeld in de landmacht, de marine, de luchtmacht en aangevuld met de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (MIVD). Computersystemen die door deze diverse defensie afdelingen worden gebruikt dienen vaak aan uiteenlopende eisen te voldoen. Wij vertegenwoordigen een aantal fabrikanten die voor deze markten producten ontwikkelen.

 

Het geheel van organisaties dat tot de overheid behoort of daarmee nauw verbonden is, vormt samen de publieke sector. Wij leveren computersystemen aan diverse overheidsdiensten zoals ziekenhuizen, politie en onderzoeksinstituten zodat zij hun kerntaken kunnen uitoefenen.
 

ZX3 Rugged Server

 
The ZX3 Station is a high performance, rack mountable, computing and graphics processing powerhouse.
 
Meer informatie.


Data loggen aan boord van schepen

Om kritische data te loggen van industriële PCI systemen aan boord van schepen, heeft Arcobel in nauwe samenwerking met de opdrachtgever een PCI kaart ontwikkeld. Deze kaart is in staat om realtime het PCI verkeer te analyseren, te classificeren en op te slaan op een verwisselbaar medium, dit voor eventuele analyse achteraf. Deze PCI kaart is een combinatie van een door Arcobel ontworpen PCB met een gecompliceerde FPGA en een standaard processorkaart met Embedded Linux.

dataloggen


 • MIL-STD

  Serie van eisen die vastgelegd zijn waaraan apparaten voor militair gebruik dienen te voldoen.


 • Groot Temperatuurbereik

  Systemen staan vaak buiten en worden dus aan grote temperatuursverschillen onderworpen tijdens het gebruik.


 • Beschikbaarheid

  Systemen kunnen worden gebruikt als juridische bewijslast en dienen dus aan strenge eisen te voldoen. Certificeringtrajecten (kosten) zorgen ervoor dat producten lang te moeten leveren zijn.


 • EN60601-1

  Belangrijke normering voor gebruik van apparaten in medische ruimtes.

 •  

paged
Loading posts...
link
#6E787E
off
none
loading
off