Beveiliging & Bewaking -
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Beveiliging & Bewaking

Hoge videoprestaties, Grote opslagcapaciteit, Meerdere Ethernet aansluitingen, Hoge MTBF


Beveiliging & Bewaking


De steeds maar verder gaande automatisering en het koppelen van systemen aan elkaar zorgt ervoor dat beveiliging van computersystemen hoge prioriteit heeft. Geraffineerdere cybercriminelen en terroristen zijn ons steeds een stap voor als we niet continue onze netwerken beter afschermen. Het aantal DDoS-aanvallen bijvoorbeeld neemt hand over hand toe en dwingt onze samenleving hierop te reageren.

 

Arcobel Embedded Solutions heeft via haar uitgebreide netwerk en kennisniveau toegang tot state of the art technologie die organisaties en overheden helpen om hun netwerken beter te kunnen beveiligen en bewaken.

Highly integrated rugged Industrial Computer

 
The PIP38 is a low power, highly integrated rugged industrial Computer with a specially designed aluminum housing.
 
Meer informatie.
 

Intel® 3rd-Gen Core i7/i5 Fanless Surveillance System

 
Nuvo-3616VR is world’s first surveillance platform integrates 16 PoE+ ports, i7 CPU and RAID in a compact, fanless chassis.
 
Meer informatie.


Biometrische identificatie

Om automatische grenscontrole mogelijk te maken hebben wij aan een relatie industriële embedded computers mogen leveren die gebruikt wordt voor biometrische identificatie. Onze opdrachtgever had onder andere als eis dat de hardware betrouwbaar, stil en lang identiek te leveren was. Wij hebben hiervoor van onze Zwitsere leverancier systemen uit de PIP reeks geleverd. Inmiddels zijn er diverse luchthavens wereldwijd die met dit systeem werken. De reiziger wordt geregistreerd door middel van de IRIS SCAN. Zodra er een positieve match is gaan de toegangspoorten open.

 
Irisscan

 

Managed Securtiy

De medewerker van de toekomst zal steeds meer leunen op mobiele communicatie, social business, cloud oplossingen en andere bedrijf gerichte apps. Dit zorgt ervoor dat bedrijfs IT en hoe hier mee om te gaan verandert. Voor een relatie die zich bezig houdt in het speelveld voor de beveiliging van bedrijfsIT hebben wij samen een complete unieke oplossing ontwikkeld.
Deze klant wilde een 19” computersysteem dat 2 uitermate krachtige moederborden heeft veel LAN poorten, modulair was opgebouwd en lang te leveren is. Deze eisen zorgden ervoor dat we een eigen behuizing en Gigabit LAN modules hebben ontwikkeld. Nadat we een 1U versie hadden opgeleverd volgde snel de opdracht voor de ontwikkeling van een 2U platform dat nog krachtiger is.
 
securityrack
 
De systemen worden onder andere ingezet om DDOS aanvallen te lokaliseren te analyseren en zorgen ervoor dat het nieuwe digitale tijdperk veiliger en betrouwbaarder wordt.


 • Hoge videoprestaties

  Om het werk in de bewaking en beveiligingsbranche efficiënt te doen zijn hoge videoprestaties van de systemen een must.


 • Grote opslagcapaciteit

  Beveiliging en bewaking is een continu proces waardoor veel data wordt gegenereerd die moet worden opgeslagen om bijvoorbeeld te kunnen analyseren.


 • Meerdere Ethernet aansluitingen

  Systemen worden meestal gekoppeld via ethernet netwerken.


 • Hoge MTBF

  Systemen mogen niet uitvallen en worden vaak op onmogelijke plaatsen gebruikt Hoge MTBF cijfers zijn dus noodzaak.

 •  

paged
Loading posts...
link
#6E787E
off
none
loading
off