Industriële behuizingen voor uw electronica
full
image
#666666
https://www.arcobel.com/newsite/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.arcobel.com/
#26ade4
style2

Heitec

Electronic packaging Systems

Al meer dan 30 jaar is het Duitse HEITEC AG synoniem voor oplossingen in de techniek en industrie. Heitec wordt geroemd om haar deskundigheid op het gebied van software, mechanica en elektronica. Heitec biedt zowel kwalitatief hoogwaardige standaard toepassingen alsmede klant specifieke oplossingen. Bij Heitec werken in totaal meer dan 1000 mensen. Met een jaaromzet van meer dan 100 miljoen EURO is Heitec een stabiele partner waar u op kunt vertrouwen voor nu en in de toekomst.

 

Het is hun doel om duurzame en innovatieve “technische oplossingen” aan te bieden zodanig dat klanten aan kostenbesparing kunnen doen. Nauwe samenwerking met gerenommeerde universiteiten en onderzoeksinstellingen vormen de basis voor de technologie van de toekomst.

Ze hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de lange termijn. Meer dan 2000 klanten wereldwijd van middelgrote tot grote bedrijven profiteren van hun diensten en producten.post-it

 

Heitec heeft begin 2012 de elektronische behuizingen en systemen activiteiten van het Duitse Ritall overgenomen. Dit zorgt ervoor dat u bij Heitec terecht kunt voor Electronic System Design, Electronic Manufacturing en Electronic Packaging Systems.

 

Voor het plaatsen van orders verwijzen wij u graag door naar onze webshop AbiGo4u. Indien u volledige systeemassemblage wenst neem dan gerust contact met ons op zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren

 

header_logo

Filter by
  paged
  Loading posts...
  link
  #6E787E
  off
  none
  loading
  off